close

Morda se nahajate na napačni spletni strani podjetja OBO-Bettermann. Preklopite lahko na različice naslednjih držav:

Sistemi talnih instalacij

Nova talna doza UDHOME2

Z novo talno dozo UDHOME2 je OBO Bettermann lansiral razvito različico svojega najbolj prodajanega modela na tržišču. Najmanjša talna doza je veliko bolj prostorna, čeprav so njene zunanje dimenzije ostale skoraj enake. Zahvaljujoč priključnicam, nagnjenim pod kotom 54 stopinj, se lahko uporabljajo večji vtikači in manjši polnilci, ki se skrijejo pod zaprtim pokrovom. Zahvaljujoč ozkim robovom je talna doza UDHOME2 neopazna v tleh in se odlično prilega različnim tlom.

Nova UDHOME2 prinaša tudi nove izboljšave za končne kupce in inštalaterje: sprememba prostora za montažo in uporabo omogoča vsem uporabnikom, da jih lažje in bolj učinkovito uporabljajo.

Talna doza UDHOME2 je primerna za vgradnjo v tla z glazuro, pa tudi v privzdignjena tla. Različice s preklopnim izvodom za kable so primerne za suhe in vlažno vzdrževane talne obloge, kot sta na primer parket ali laminat.

Pri različici s prostorom za vgradnjo talne obloge je mogoče v pokrov talne doze vgraditi talne obloge iz kamna, keramičnih ploščic, plastike ali lesa.

Kompaktnih dimenzij v izmeri samo 140 x 140 mm ima talna doza dovolj prostora za dve priključnici Modul45® in dva komunikacijska modula za prenos podatkov. Talno dozo lahko niveliramo na skupno višino 135 mm, z dodatnim nosilcem pa celo do 190 mm. Vnaprej odtisnjene odprtine za cevi (M25) omogočajo preprosto spajanje s fleksibilnimi elektro-instalacijskimi cevmi.

Če instalacijski prostor 2 priključnic ne zadostuje, so na razpolago večje talne doze tipa UDHOME4 in 9, ki imajo prostor, ki zadostuje za 6 ali 12 priključnic oziroma elektro-elementov serije Modul45®.

Za električno oskrbo velikih površin s pomočjo talnih doz ali kaset OBO Bettermann nudi rešitve, kot je sistem pod ali v ravni glazure.

  • 20 - Gallery 4691
  • 20 - Gallery 4691
  • 20 - Gallery 4691
  • 20 - Gallery 4691
  • 20 - Gallery 4691
  • 20 - Gallery 4691

Video zapis UDHOME2