close

Morda se nahajate na napačni spletni strani podjetja OBO-Bettermann. Preklopite lahko na različice naslednjih držav:

Sistemi za razvod kablov

Parapetni kanal Rapid45-2

Ne glede na to, ali gre za dizajn ali funkcionalnost – parapetni kanali Rapid 45 so vedno dobra rešitev.

Novi Rapid45-2: kameleon med parapetnimi kanali

Novo generacijo parapetnih kanalov Rapid 45-2 odlikujejo njena vsestranskost in prilagodljivost. Združujejo simetrično obliko, homogeno kakovost barve in tehnično fleksibilnost v enotnem sistemu. Inovativni elementi za preusmerjanje trase omogočajo stensko vgradnjo, ki je primerna v upravnih, poslovnih in industrijskih prostorih.


Še bolj prilagodljiv in praktičen

Z dodatno širino kanala se razširi področje uporabe parapetnih kanalov. Razen standardne višine 100 in 165 mm je zdaj na razpolago tudi višina 130 mm.

Klasični parapetni kanal za pisarne.

Bogastvo možnosti
V plastični izvedbi model Rapid 45-2 osvaja kupce tako v svetlosivi kakor tudi v beli barvi. V ponudbi so štiri širine kanala.

Hitra montaža
Pametni montažni deli, kot so spojke in pokrovi spojnih mest, omogočajo hitro montažo.

Sestavni elementi
Za čisto montažo bo poskrbela kompaktna paleta oblik, kot so zunanji, notranji in ploščati koti ter T-elementi. Elementi v obliki pokrova ustrezajo tudi plastičnemu in aluminijskemu sistemu.

Dviguje vrednost vsakega poslovnega okolja: Rapid 45 v aluminijski izvedbi osvaja kupce s svojim elegantnim videzom.

Bogastvo možnosti
Parapetni kanali Rapid 45-2 v aluminijski izvedbi vnašajo pridih elegance v vsako poslovno okolje zahvaljujoč eloksirani ali beli plastificiranosti. Na zahtevo je možno realizirati tudi posebne barve. V ponudbi so tri širine kanala.

Sestavni elementi
Zahvaljujoč togim in variabilnim elementom za spreminjanje trase, kot so notranji in zunanji koti ter T-elementi, je montaža povsem enostavna. Zahvaljujoč togim in variabilnim elementom za spreminjanje trase, kot so notranji in zunanji koti ter T-elementi, je montaža povsem enostavna.

Inovativni pokrov
Novi pokrov je sestavljen iz osnovnega profila PVC in aluminijske maske. Pokrova ni treba vključiti v zaščitne ukrepe pri izvajanju. Tako montaža kot demontaža sta enostavni.

Eloksirana površina
V primeru eloksiranja kovinske površine električno oksidirajo. Pri tem nastane izjemno toga površina, ki je odporna proti poškodbam. V nasprotju z drugimi metodami oplemenitenja materiala se v tem primeru ne uporabljajo tuji materiali. Ohranja se kovinski značaj aluminija. Istočasno ta metoda zagotavlja zanesljivo zaščito pred korozijo.

Modul 45 zagotavlja ustrezno rešitev za vsako okolje sistema.

Princip Modul 45

Sklopke, priključnice in elementi za prenos podatkov iz OBO-ve serije Modul 45 in Modul 45connect lahko enostavno vstavimo v profil kanala. V primerjavi z dosedanjimi načini vgradnje in spremembami elektro-elementov je potrebnega precej manj časa. Dodatni vgradni elementi, kot so škatle, adapterji in okrasni okvirji, niso več potrebni.

Druge podrobnosti in tehnične informacije lahko najdete tukaj.

Montaža Rapid45-2

Podatki za download

 • 40 - Booklets 4089

  Parapetni kanal Rapid 45-2
  4,18 MB, PDF
  Prenesi

 • 40 - Booklets 4089

  Parapetni kanali Rapid 45-2
  ,
  Prenesi