close

Morda se nahajate na napačni spletni strani podjetja OBO-Bettermann. Preklopite lahko na različice naslednjih držav:

Trajnost pri podjetju OBO

Ekonomska vzdržnost

Ekonomska stabilnost in trajnost z inovativnim vodstvom: vsak dan nova ideja

OBO Bettermann se v elektro parnogi prišteva med najbolj inovativna podjetja. Najbolj znani izumi so OBO-žebljički po načelu „Brez vrtanja“ in revolucionarni sistemi kabelskih polic Magic.

Izumiteljski duh, želja po kakovosti in znanje spadajo že vse od ustanovitve podjetja OBO leta 1911 preprosto zraven. Najstarejša, še vedno aktivna OBO znamka DOLU®, pomeni robustne in zanesljive sponke za razvode. Približno 5 do 10 odstotkov prometa skupine se investira v razvoj in realizacijo novih proizvodov. Na najvidnejšem sejmu naše branže – Light+Building – vsaki dve leti predstavimo 60 do 70 inovacij, iz katerih v povprečju ponovno nastene približno 2500 novih artiklov.

Da bi visoke standarde razvili še nadalje in razvoj prilagodili trgu, se 16 sodelavcev podjetja OBO intenzivno angažira v nacionalnih in internacionalnih standardizacijskih organih. Inovacije so ključ do uspešnega podjetja. Zato bo OBO tudi v prihodnosti s svežimi idejami
in v prihodnost orientiranimi proizvodi poskrbel za prepoznavnost.

 • 1 podjetje
 • 7 produktnih področij
 • 50 znamk
 • 406 patentov
 • 30.000 proizvodov
 • 42 % vseh proizvodov je mlajših od 5 let
 • 43 % vseh proizvodov je mlajših od 3 let
Ekonomska stabilnost na podlagi kakovosti znamke: kakovost vznikne iz izkušenj.

Prevajanje toka, vodenje podatkov, preverjanje energije – vse to zastopa visoka kakovost znamke OBO.
Rešitve našega podjetja temeljijo na zelo kakovostnih in inteligentno zasnovanih proizvodih ob optimalni združljivosti z mestom uporabe. Samo z globoko zasidranim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami se lahko OBO prilagodljivo in pravočasno odzove na nove zahteve trgov in spremembe. Tako zraste jasna prednost znamke.

Za visoke zahteve po kakovosti so standardizirani procesi izredno pomembni. Nenehni nadzor, optimizacija in nega poteka procesov izpolnjujejo še tako visoke zahteve. Menedžment okolja in kakovosti ter varnost in zdravje pri delu so certificirani v skladu z najnovejšimi direktivami. Za namen praktične izvedbe pa sta zaposlenim v podjetju OBO na voljo priročnik za menedžment in obsežni sistem QM za vodenje kakovosti.

OBO je in bo ostal uspešna in zanesljiva znamka za vsa področja, povezana z elektrotehnično infrastrukturo zgradb.

Osnova naše znamke

 • Sposobnost prilagajanja prihodnosti
 • Visoka kakovost proizvodov
 • Vodilnost na trgu
 • Inovativne ideje
 • Obsežen program storitev
 • Individualno svetovanje
Ekonomska stabilnost brez meja: pred srečanjem vrha ...

Ulrich Bettermann je od leta 1983 stalni član svetovnega gospodarskega foruma (WEF). V treh desetletjih ni zamudil niti enega gospodarskega foruma v Davosu.
Teme zadnjih 30 let so bile zelo raznolike. Najsi je šlo za zgodovinske spremembe zaradipadca zidu ali pa za gospodarsko in finančno krizo zadnjih let – Ulrich Bettermann je vedno bil pri stvari – z angažmajem in strastjo.
Kot družinski pripadnik srednjih slojev je med člani upravnih odborov mnogih delniških družb Ulrich Bettermann v Davosu nadvse dobre volje. V enem izmed intervjujev za švicarsko televizijo je dejal: „Hude čase lahko premagamo bolje in razmišljamo socialno ter dolgoročno.“ Pri mnogih koncernih je prihajalo do kadrovskih zamenjav, „ampak mi, pripadniki srednjega sloja, smo še vedno tukaj.“ Poleg ljubezni do srečanja v hribih pa vodja podjetja OBO vedno ohranja svojo prizemljenost. Natanko ve, da je poleg pogovorov z vodilnimi osebnostmi potrebno tudi odločno ukrepanje na trgu. Zaradi tega dobro pozna vsakega izmed svojih 30.000 proizvodov praktično bolje kot kdorkoli drug.

... do gradbišča

Kdor se odloči za proizvod podjetja OBO, ve, da se lahko zanese na vrhunsko kakovost in obsežno podporo.
Preden se neki OBO proizvod proda, mora prestati številne preskuse, povezane z varnostjo in kakovostjo. Želimo biti prepričani, da bodo naši proizvodi na gradbišču stoodstotno zanesljivi. Za vsa vprašanja v zvezi z našimi proizvodi in storitvami pa stoji uporabniku ob strani močna podpora. Naša terenska služba vam je osebno vselej na razpolago, prav tako pa tudi hitra tehnična pomoč prek telefona in naši strokovnjaki s posameznih produktnih področij. Podpremo vas pri izbiri proizvodov, zagotovimo pomoč pri načrtovanju in montaži ter nudimo šolanja, na primer na temo Prenapetostna zaščita. To še enkrat potrjuje izjavo: dobro je vedeti, da se lahko zanesete na OBO.