• Novice o izdelkih
  • Novice

Novi priročnik za požarno zaščito za električne instalacije

Varujemo življenja. Ohranjamo vrednote: 2. izdaja priročnika za požarno zaščito vsebuje pomembne in koristne informacije, ki so nujno potrebne pri načrtovanju in implementaciji sistemov za požarno zaščito.

Strokovna protipožarna zaščita postavlja v današnjem času številne načrtovalce in instalaterje tehnične opreme za zgradbe pred navidezno nepremagljive ovire. Instalacije se kot mreže razprostirajo skozi zapletene strukture zgradb. Umetnost načrtovalca je v tem, da z električnimi instalacijami uskladi različne sisteme, kot npr. sisteme za dovajanje in odstranjevanje, za ogrevanje, prezračevanje in klimatiziranje.

Dodatno narašča tudi senzibilizacija za požarno zaščito v zgradbah. Kakor hitro je zaključen prvi korak požarno-tehničnega načrtovanja, se izvede instalacija ustreznih sistemov in komponent. Tudi tukaj se instalaterji srečujejo z izzivi, ki jih brez nadaljnjega ni moč kar tako implementirati.

S to brošuro vam želimo približati in še podrobneje razjasniti soodvisnost požarne zaščite in tehnične opreme v zgradbah. Tukaj na prenose:

Downloads